Pierdolicie moi mili, aż oczy bolą patrzeć. Wszyscy jesteście we własnym przekonaniu rafa-fafa: "ależ jestem doskonale poinformowany, gdyż czytam Angorę i czasami Politykę i tam niezależni fachowcy mówią samą prawdę, no i przecież tatko nie może się mylić".
I tak łykacie grzecznie ten śmierdzący tran, trwając w błogim przekonaniu absolutnej racji swoich oświeconych poglądów.
Mnie wydostanie się z mentalnego gówna zajęło jakieś ostatnie 12 lat życia ....
Cóż Piotruś to samo można odnieśc do Ciebie i mam nieodparte wrazenie ze wpadłeś z deszu pod rynne.
Jedno dobre ze mozna z Tobą w miare rozsądnie pogadać chociaż gdy chwalisz to co robi aktualny rząd mam wątpliwości co do tego rozsądku. Nie żebym w jakikolwiek sposób probował bronić ich poprzedników ale to czego mi brakuje w naszym kraju dzisiaj to nie popadanie w skrajności.
Przewidzenie wygranej PIS było klasyczną oczywistością , trotyl na tupolewie.... .
Co dalej, zydowska kongregacja, spisek syjonistyczny ? To oni rządzą w Polsce ?, sorry rządzili. Piotr ja nie potrzebuję i nie chce takich objawionych prawd jakie serwuje tv republika , Kurka i inne Kaczory zeby mieć swój pogląd na jakis temat. Piotr ja mam na głowie problmy egzystencjalne, nie chce wiecznie zyc demonami przeszłości, rewoluchje hitlerowcy itd. zygać mi sie tym chce, wszyscy inni to bolszewicy hitlerowcy zydzi i agentura tylko oni czyli PIS itp to prawdziwi Polacy. Jeśli tak to ja chyba nie jestem lub znowu wstydze sie ze nim jestem. Chce spokojnego kraju i mysleć co robić jak lepiej robić a nie co robić zeby nie zapierdalać na realizację cudzych pomysłów.
To ze głosowałem na PO nie oznacza slepej miłości to oznacza liberalne poglądy ale może i ja jestem zydem bolszewikiem lub agenturą bo nie jestem tam gdzie oni są. To chyba jedyna opcja polityczna która wspaniale dzieli i skłóca ludzi a na niczym innym nie zależy bardziej ruskowi. Czy mają nas w dupie , pewnie tak ale czy na pewno. Nie mam tego przekonania. Chce tutaj spokojnie zyc i robić swoje niestety przy nich sie nie da i jeśli uwierzyliście ze porządkują Polskę to wam współczuję. Poprzednicy mieli to w dupie a aktualni to oszołomy o mesjanistycznym podejściu i micie wielkości lub manii. Obawiam sie ze po nich za cztery lata przyjdzie jeszcze bardziejsza skrajna prawica.