Autor Wątek: Kącik produktów Apple - iPhone, iPad, Mac, etc.  (Przeczytany 151452 razy)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Nosz jak mnie zaczął MacBook wkurwiać. Zrobiłem wczoraj czystą instalację Yosemite bo od dłuższego czasu borykałem się z resetami w zupełnie randomowych momentach (nawet wtedy, kiedy laptop był uśpiony). Jeszcze nie jestem pewien, czy problem został rozwiązany a już musiałem się przywitać ze starym znajomym. Włączony bluetooth blokuje mi WiFi, a mianowicie połączenie z AP teoretycznie jest, ale przesyłu danych brak. Wyłączając BT momentalnie internet wraca do normy. Normalnie na BT bym srał ale jako, że lapka w tej chwili używam w 99,9% podłączonego do zewnętrznego monitora i pokrywę mam zamkniętą to korzystam z klawiatury i myszki na BT (które zresztą wybrałem bo nie chciałem blokować portu USB odbiornikiem od Logitecha). Problem w internetach znany ale nikt nie ma porządnego rozwiązania a te które są to oczywiście u mnie nie działają. W akcie desperacji poszedłem nawet do iSpot'a ale oczywiście tam nikt o problemie nie słyszał (nie wiem czego się spodziewałem...).

Domyślam się, że pewnie nikt z was podobnego problemu nie miał?