Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: commelina w 21 Kwi, 2015, 08:18:10Cytat: Pronounce w 20 Kwi, 2015, 21:56:28Udane poszukiwanie mieszkania i podpisanie umowy dzisiaj.Prawie dwukrotnie większe, cicha uliczka (nareszcie) za rozsądne pieniądze biorąc pod uwagę standard, położenie i metraż.SpoilerTeraz mogę wziąć udział w grze o tron króla hipsterów, ponieważ przeprowadzamy się na Pragę Północ Teraz wiesz dlaczego w rozsądnej cenie E tam, takie same bajki słyszałem jak się w Poznaniu przeprowadziłem się na Jeżyce.
Cytat: Pronounce w 20 Kwi, 2015, 21:56:28Udane poszukiwanie mieszkania i podpisanie umowy dzisiaj.Prawie dwukrotnie większe, cicha uliczka (nareszcie) za rozsądne pieniądze biorąc pod uwagę standard, położenie i metraż.SpoilerTeraz mogę wziąć udział w grze o tron króla hipsterów, ponieważ przeprowadzamy się na Pragę Północ Teraz wiesz dlaczego w rozsądnej cenie
Udane poszukiwanie mieszkania i podpisanie umowy dzisiaj.Prawie dwukrotnie większe, cicha uliczka (nareszcie) za rozsądne pieniądze biorąc pod uwagę standard, położenie i metraż.SpoilerTeraz mogę wziąć udział w grze o tron króla hipsterów, ponieważ przeprowadzamy się na Pragę Północ