Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 579372 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #2000 16 Lut, 2015, 06:25:56 »
Kontynuując nowości kinowe:

"PINGWINY Z MADAGASKARU" - żal, chujniazgrzybnią i zgrzytanie dupy :facepalm: Gdyby cały film był zrobiony tak jak trailer, to może i wyszedłby z tego drugi "Uniwersytet potworny", ale na pewno dałoby się to oglądać. W tej chwili - nie, NIE i TRZY RAZY NIE.

"TAJEMNICE LASU" - dziwny film, taka tradycyjna w formie, musicalowa baśń (jest nawet narrator!) w burtonowskim sosie. Gdyby cały film był taki jak pierwsze 2/3 to oceniłbym go nieźle. Ale niestety potem się zaczynają moralitety i wszystko w momencie siada. I chuj :P

Aha, i nawiązując do: http://www.fakt.pl/poznan/tworcy-tlumacza-sie-z-kiepskich-wynikow-hiszpanki,artykuly,523933.html

Sam chciałem się przekonać czy jest to film dobry czy zły (te oceny które już są pomijam, w tym kraju cokolwiek wykraczające poza owczarka detektywa jest zwykle "trudne do oglądania") ale po prostu nie mogłem. Bo kina były zapchane seansami "Pingwinów" (o których wyżej), "Wkręconych 2" (bez komentarza), a reszta została poupychana albo na 10 rano albo 21. 
A teraz i tak wszystko pozamiata "Pisiont paszczu Geja" którego w najbliższym kinie jest - uwaga, kurwa - 14 seansów dziennie. CZTERNAŚCIE projekcji w ciągu JEDENASTU godzin otwarcia kina.

Ale w sumie co mnie to obchodzi że twórcy i kina tracą, ja tylko zyskuję, bo to będzie następny film który w kilka miesięcy po premierze obejrzę za darmola w HD :D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.