Autor Wątek: Przemyślenia bez wiekszego znaczenia  (Przeczytany 17796 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Przemyślenia bez wiekszego znaczenia
« 30 Lip, 2014, 09:35:23 »
Ludziom się wydaje, że jak nakleją z tyłu wielki napis "Jasio jedzie z nami" czy cokolwiek podobnego, to nagle każdy inny użytkownik dróg będzie na nich bardziej uważał. I w razie zagrożenia to zamiast w nich jebnie - ten inny użytkownik - w TIRa z naprzeciwka. Chyba. Albo po prostu chcą się pochwalić swoim "pjenknym potomkjem", bo pińcetne zdjęcie na naszejszajsie czy innym pejsbuku nie wystarczy. Sam w sumie nie wiem co głupsze.

Natomiast czy ja wożę naklejki na klapie? Tak. Moja Siostra tak samo. Ona ma znaczek z west highland terrierem ;) (tak że niby z nim jeździ, a nie z dzieckiem :P ), i do napisu "BORA" dołożone taką samą czcionką "T" :P
A ja - czy raczej Żona Moja, bo to Ona jeździ danym autkiem - naklejkę "kto ma cycki ten ma władzę" :D Aha, no i "club106.pl" ale to zamiast oryginalnego znaczka bo ten zlazł.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.