Wychodzi na to że za zjedzenie Jasia i Małgosi odpowiada nie Baba Jaga tylko chatka z piernika . A jak wynajmę komuś mieszkanie i najemca będzie katował żonę to ja mam za to odpowiadać ? Swoją drogą najpierw zapłacili 15 baniek a potem naskarżyli ? Jak oni zaksięgowali tą kasę ? ci co płacili i ci co wzięli , przecież to była kasa tax free i jeszcze na dodatek brudna , jak sami powiedzieli w kartonach . Czemu nasza skarbówka milczy ? skoro przypierdalają się do zwykłego obywatela że ma zaległe 4 grosze . Bo to że CIA
ma różne ciekawe źródła finansowania o których nawet kongres nie wie żadna tajemnica . Pewnie znowu przechwycili w Kaszmirze
karawanę z opium . A kwachu to mógł swoją willę w Kazimierzu wynająć żeby się po lasach jak dziki nie kryli . Zresztą wiedział co robi
bo jego tatuś był mistrzem świata jeśli chodzi o tortury a jego numerem popisowym było przekuwanie igłą jąder zwłaszcza jak młodych akowców przesłuchiwał , tyle że miał wtedy inne nazwisko którego nie wymienię żeby mnie ktoś o antysemityzm nie posądził.
W Białogardzie gdzie mieszkali a gdzie często bywam wszyscy pamiętają kim był jego tatuś i co robił zanim został felczerem .