Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1694143 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
OKiej za torturowaniem nie jestę, ale tolerować i dawać prawa mordercom tez nie zamierzam. Tutaj bede jak Korwin w stosunku do Kobiet , bezwzgledny. Dla mnie to paranoja, z jednej strony mordercy i terroryści z drugie trybunał praw człowieka. POjebało sie i to ostro. Takie samo mam zdanie odnośnie praw więzniów. Gdzie są prawa ofiar ? Dopóki na to ostatnie pytanie nie bedzie odpowiedzi całą reszte praw człowieka mam w dupie.

Zadzwoniłę dzisiaj do rzecznika praw obywatelskich , wiadomo infolinia i takie tam. Pytam co mogę zrobić z ZUS bo lecą w chuja , nie zaliczają wpłat na które ma dowód co do dnia co do złotówki liczą odsetki robią co chcą. Oj prosze pana to nie takie proste, nie mamy kompetencji, przosze nas zrozumieć. He he, ja ich.. no kurwa, koń by sie uśmiał. To co mam ich podać do sądu ? no proszę pana ale sąd może to różnie interpretować , to trzeba uważać.
Ale co interpretować dowody  przelewu daty i sumy ??? !!! .. i to samo no proszę mnie zrozumieć.

Dobra, kurwa zrozumiełem, lipa, gówno mogą i sie boją. Kpina jak cholera.
 Dowody bankowych przelewów w tym kraju mozna interpretować .
« Ostatnia zmiana: 24 Lip, 2014, 14:59:52 wysłana przez commelina »