Widocznie co fabryka to inny standard, ale zapewniam Ciebie ze kropki na łaczeniu to zadna wada, czasami taki styl, wazne zeby równo były na łączeniu.
@Dale Cooper zbyt małe zdjęcie w porówaniu do tych poprzednich.
Nie mniej nie chcesz mi chyba powiedzieć ze tamte są po solidnej obróbce ?
Ja nie mówie, ze nie ma wady, choć macie na pewno swiadomość jakich rozmiarów są te rysy. I jeśli już coś porównujemy to porównujmy obróbkę progów z nierdzewki i z takimi samymi końcówkami . Wiem wiem, zaraz sie znajdą tacy którzy zwrócą nam uwagę, ze jak sobie nie dajemy rady z nierdzewką to się za nią nie bierzmy.
Edyta: spójrz Dale na końcówki progów na poszarpany meta na końcówkach, l na krawedzie które za chwile potną ręce, nikt sie nawet nie wysilił w jakąkolwiek prace dla komfortu gry przy tych progach. Są po papierze sciernym lub bezpośrednio po gilotynie. Zwróć uwagę na Korcie jak nierówno jest przeszlifowana lamówka przy tych progach tyle za na białym tego tak nie widać jak na czarnym. No ale fakt takich rys jak u nas nie ma.
Zazwyczaj nie wyciągam nikomu wad, ale jak mi sie coś takiego pokazuje jako wzór to trochę mnie chuj strzela.
Już czuję jak sie zaraz tutaj pojawią foty wspaniale obrobionych progów pieresów szurów itp
Nie wątpię ze znajdziecie, nawet we własnych zbiorach w realu.
Posty połączone: 29 Cze, 2014, 21:30:35
....... Zdjęcie tego "sęku" mogłeś sobie darować, chyba że dodałeś w formie żartu
Osobiście tak to odebrałem, bo to nawet sęk nie jest. Tak sie zastanawiam jak sie to ma do wszelakich burli, zgniłych orzechów i klonów, jeśli to zostało poważnie potraktowane to na to reklamację stanowczo odrzucam.
Może kogoś to zaciekawi wszelki flejmy quilty ptasie oczka, to są wady materiału. Pojawiły sie nawet hodowle drzew na Quilt. Zaciska sie na młodym pniu siatkę ono narasta wybrzusza sie w oczkach siatkę zdejmują ale drzewo już tak rośnie. po ścięciu sympatyczny tak badzo porządany rysunek ale jako materiał jest wadliwy, tyle ze ..ładny.