Autor Wątek: [NGD] Skervesen Raptor aka Paprotka aka Pacz śfagier! Predejter, kurwa!  (Przeczytany 46753 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
(...) chcieliby taniej "niedorobionego" skerva   :facepalm:

To chyba tylko się cieszyć... ja nie zapłaciłbym za niedorobioną gitarę, a tobie jeszcze chcą pieniądze wciskać :D
No kurwa, bo już mi słów brakuje, przyznaję ze zaczynam to traktować jak swój marketingowo największy błąd odkąd prowadzę tą firmę - markę, ze zachciało mi sie zaproponować coś taniej dla "swoich" a odebrane zostało "ze sokoro taniej to odjebane na boku".
Ja w tym momencie się cieszę, że mój wyrób jest z metalu, i że nie da się go (teoretycznie, bo jak ktoś przejedzie spychaczem to i owszem) uszkodzić :D

Jeszcze odnośnie kurierów... mam takiego znajomego, który kupił kompa jakoś dwa lata do tyłu za 12 tyś. i ktoś nabrał go na widły w magazynie, dziura w kartonie i przez kompa na wylot.
Kolo bierze opakowanie do rąk, i patrzy na kuriera przez tę dziurę...
kurier na to: "odbiera pan?"
Koleżka: "chyba pan odbiera... na innych falach".

Wtedy wydawało mi się to wyjątkowo śmieszne :D

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.