Autor Wątek: [NGD] Skervesen Raptor aka Paprotka aka Pacz śfagier! Predejter, kurwa!  (Przeczytany 46758 razy)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Przyznam zupełnie szczerze, ze czyjekolwiek ucho w takiej sytuacji i przy tak postawionej sprawie, niewiele mnie interesuje. Pytam o konkret, ile centów odstroju było/jest.

Czuję się jak totalny kretyn szturchając ten wątek, ale jednak muszę:

Jarek, popraw mnie, jeśli się mylę, ale sądzę, że tak doświadczeni gitarnicy jak Wy, powinni jednak chyba krytycznie podejść do tematu "rozstrzału kostek na mostku" i wiedzieć zanim doszło do wątku wrednej sprężynki, że całość należy odsunąć tak, by wilk był syty i owca cała. Przecież, kurwa, ludzie nie po to kupują u Was wiosła, żeby nie dało się ustawić tej struny, na której z takim zapałem grają 01001101000. Jak dla mnie to, że zbliżamy się do końca zakresu jest niepokojące. Albo odsuwamy most, albo jak już się wtopiło, przed wysłaniem klientowi szukamy choć innej struny. Bo a nuż kuźwa rence ma jak kowal i jak ściśnie, to i G dur odstroi, choćbyś nie wiem jak dobrze ustawił menzurę. Mam rację? Że takie rzeczy warto wychwycić przed wysyłką? Późniejsza dyskusja "ile centów mam krótszego" jest już niedorzeczna. Zaraz tu przyjdzie jakiś i powie, że AP tuner jest do dupy i najlepiej to zmierzyć w warunkach laboratoryjnych. I apiat się zacznie.

No kaman. To ma działać zawsze.