To teraz czekamy na porównanie 
PS. Te przetworniki V7/V8 są naprawdę spoko. IMHO zdecydowanie lepsze niż Dimarzio/IBZ. Zdecydowanie dadzą radę, nagrywałem na nich niejeden kawałek. Jednak do grania cięższego i przede wszystkim niższego, polecam jakiś pickup z charakterem, coś umiarkowanie jasnego jak d-sonic. Samo wiosło polecam puścić nisko i na grubszych stringach, wtedy ryczy jak trzeba. Sprawdzone 
Już w DropD ładnie kurwi przy Lamb of God.

A z drugiej strony w E-standard też jest szalenie wszechstronna w łagodniejszych rzeczach.

(ten układ z 5-way switchem jest super!)
Napaliłem się na wymianę pickupów, ale póki co nacieszę sie graniem i może w międzyczasie trafi mnie jakieś olśnienie w kwestii przystawek.
Bajer gitarka - ale ja o innym. Jaki aparat i obiektyw? (jeśli możesz podać?
)
Dale Cooper już wynalazł w EXIF.

A szkła to Canon 85/1.8 i Sigma 35/1.4.
bardzo gratsy, mamy bardzo podobny gust jeśli chodzi o gitary 
He he, teraz musisz sobie jeszcze znaleźć takiego Ibka.

BlacKat-a jednak zostawiasz?

Tylko pickupy idą do wymiany?

No cóż, nakręciłem Cię na tę serię i powtórzę się - piękne wiosło
Super, że Ci się udało go wyrwać w takim stanie 
Tak więc, trzeba będzie również na takiego zapolować do kolekcji, bo taki brak jest niedopuszczalny 
Bo wiśniowych jeszcze w Polsce nie widziałem, tym bardziej gratsy, a teraz ja będę się martwił co dalej 
Zdecydowanie polecam! Choć Ty już wiesz 'czym się je' te modele.

Jeśli za jakiś czas pojawi się jeszcze jeden RGA121H, lub 321 w Japonii, to biorę!

Podsumowując te kilka dni, które już mam tego Ibka - ma on dla mnie niesamowity 'fun-factor'!

Po prostu ogromna przyjemność z grania pod każdym względem.
Jeśli będziecie mieli okazję kupić takiego Ibaneza - TO NIE KUPUJCIE! Wezmę kolejnego dla siebie, jeśli tylko będę miał wolne środki.