Ankieta

Jak ruskie wejdą do Polski, to:

chwycę za karabin (jak mi go dadzą) i jak trzeba będzie to zginę za Ojczyznę
3 (5.9%)
będę trzymał kciuki za naszych żołnierzy sprzed kompa
7 (13.7%)
to Ja chcę wejść do ruskich
14 (27.5%)
nie utrzymam karabinu, ale będę walczył drewnianym patykiem
2 (3.9%)
przeniosę se centrum dowodzenia do rejonów ze zdrowszym klimatem
25 (49%)

Głosów w sumie: 48

Autor Wątek: Jak ruskie wejdą do Polski  (Przeczytany 12445 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Odp: Jak ruskie wejdą do Polski
« Odpowiedź #25 11 Mar, 2014, 20:10:38 »
opozycja złamała pakt porozumienia
Fakty polityczne przemawiają na korzyść Putina
I to jest podstawa działań rosyjskich
No comment. Ty tak za darmo takie rzeczy wypisujesz? Bo mam wrażenie, jakbym z Ławrowem gadał :D

Dude, mówię tylko jak jest. Mi oczywiście płaci za to rosyjska agentura, ale Ty się bezcelowo kłócisz za darmo. ;)

EDIT, bo widzę, że Wró lubi sobie pobić pianę :D ok

Cytat: wrobelsparrow
Ucinasz jeszcze zdania w połowie.
Co takiego istotnego padło w drugiej połowie zdania?

Przez to przeinaczasz kontekst czyichś wypowiedzi, a to nie jest dobre.
No jaki kontekst miała Twoja wypowiedź - że Putin to zbawca Rosji, bo zrobił podatek 11% i dlatego mu się order uśmiechu należy?

Zatem, padły tam bardzo istotne rzeczy:
- "zawsze była pod czyimś butem - a to chamów polskich, a to chamów rosyjskich, a to chamów ze skośnymi oczami."
- "Ukraina jako kluczowy i najważniejszy sąsiad - LOL. A ja głupi myślałem, że to Chiny." w kontekście Twej wypowiedzi, zacytuję: "Jakim trzeba być debilem, żeby jednym ruchem poprzecinać sentymentalne, kulturowe, ekonomiczne i polityczne związki ze swoim kluczowym, najważniejszym sąsiadem, od którego zależy przyszłość tzw. Rosji?"

No i co do drugiego cytatu, napisalem o podatku dochodowym 11%, gdyż Putin wprowadził taki podatek z bardzo prostego powodu - taki podatek raczej jest w stanie zapłacić i biedny, i bogaty. Więc, pomimo iż podatek został obniżony, to wpływy do mafijnego skarbca Rosji się zwiększyły. I ot, cała tajemnica bolesna. ;) Poza tym, again - nie odnosiłem się wcale do tego, mówiąc o przeinaczaniu.

A moje wypowiedzi przeinaczasz, bo usuwasz ze zdań elementy, które uważasz za nieistotne. Pozwól innym oceniać co jest istotne, a co nie w czyichkolwiek wypowiedziach. ;) Nie bądź jak polityk albo świadek Jehowy, że wybiórczo ludziom pokazujesz teksty źródłowe. :P
« Ostatnia zmiana: 11 Mar, 2014, 20:33:47 wysłana przez Az »
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .