opozycja złamała pakt porozumienia
Fakty polityczne przemawiają na korzyść Putina
I to jest podstawa działań rosyjskich
No comment. Ty tak za darmo takie rzeczy wypisujesz? Bo mam wrażenie, jakbym z Ławrowem gadał
Dude, mówię tylko jak jest. Mi oczywiście płaci za to rosyjska agentura, ale Ty się bezcelowo kłócisz za darmo.
EDIT, bo widzę, że Wró lubi sobie pobić pianę
ok
Ucinasz jeszcze zdania w połowie.
Co takiego istotnego padło w drugiej połowie zdania?
Przez to przeinaczasz kontekst czyichś wypowiedzi, a to nie jest dobre.
No jaki kontekst miała Twoja wypowiedź - że Putin to zbawca Rosji, bo zrobił podatek 11% i dlatego mu się order uśmiechu należy?
Zatem, padły tam bardzo istotne rzeczy:
- "zawsze była pod czyimś butem - a to chamów polskich, a to chamów rosyjskich, a to chamów ze skośnymi oczami."
- "Ukraina jako kluczowy i najważniejszy sąsiad - LOL. A ja głupi myślałem, że to Chiny." w kontekście Twej wypowiedzi, zacytuję: "Jakim trzeba być debilem, żeby jednym ruchem poprzecinać sentymentalne, kulturowe, ekonomiczne i polityczne związki ze swoim
kluczowym, najważniejszym sąsiadem, od którego zależy przyszłość tzw. Rosji?"
No i co do drugiego cytatu, napisalem o podatku dochodowym 11%, gdyż Putin wprowadził taki podatek z bardzo prostego powodu - taki podatek raczej jest w stanie zapłacić i biedny, i bogaty. Więc, pomimo iż podatek został obniżony, to wpływy do mafijnego skarbca Rosji się zwiększyły. I ot, cała tajemnica bolesna.
Poza tym, again - nie odnosiłem się wcale do tego, mówiąc o przeinaczaniu.
A moje wypowiedzi przeinaczasz, bo usuwasz ze zdań elementy, które uważasz za nieistotne. Pozwól innym oceniać co jest istotne, a co nie w czyichkolwiek wypowiedziach.
Nie bądź jak polityk albo świadek Jehowy, że wybiórczo ludziom pokazujesz teksty źródłowe.