Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712793 razy)

Offline Turgon

• Gaduła
Dmaligator - po moich ostatnich "przygodach" z motoryzacją odnoszę wrażenie, że mechanik jest ostatnią osobą, która wie co się dzieje w samochodach :facepalm:

A mnie wkurwia to, że ludzie nie odbierają telefonów. Co z tego że masz superhiperpr0szajsf ona, skoro go k***a mać nie odbierasz kiedy do ciebie dzwonią? Dobra, rozumiem ludzi którzy np. prowadzą firmy i mają ogólne urwanie dupy? Albo jeśli dzwonię (staram się tego unikać, ale czasem jestem zmuszony) do "etatowców" w dni powszednie 8-16. Ok. Chociaż nawet w tym wypadku można np. napisać wiadomość "będę po 18 / jutro rano / na Wielkanoc" - 5 sekund zajmie.

Ale dzwonię to jednego czy drugiego znajomego / znajomej ze sprawą "na wczoraj", przez k***a tydzień co popołudnie, w końcu w sobotę się wkurzam i postanawiam mu spamować co godzinę. W końcu o chyba 20tej się dodzwaniam i słyszę:
- przykład 1: "w domu siedzę i się dzieckiem zajmuję". Dziecko ma 5 lat,
- przykład 2: "w domu siedzę bo się przeziębiłam",
- przykład 3: "w domu siedzę i... eee yyy uuu eee... czasu nie miałam".

( Obraz usunięty.)

MrJ, może po prostu nie chcą z Tobą rozmawiać (ja przynajmniej nie odbieram jak chce to przekazać dzwoniącemu)?
Ssiecie.