Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1443864 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Dostałem przed chwilą takiego oto maila:

"cześć

Mówię po angielsku i francusku

Nazywam się rokia Panna dodo jestemjedyną córką moich późnych rodziców Mr.and Pani David ojciec dodo szanowany biznesmen (sklep czekolada ) , którzy pracują w stolicy Wybrzeża Kości Słoniowej : To niestety, zmarł w tajemniczych okolicznościach w Francji podczas podróży do ich działalności za granicą 09 wrzesień 2008 . Choć jego nagła śmierć była związana lub podejrzewa się, że zapytał wuj wyjazd z niego w tym czasie , ale Bóg zna prawdę .
Moja matka zmarła , kiedy miałem 11 lat i mój ojciec zabrał mnie tak wyjątkowy . Dziewiąte krzyk przed śmiercią we wrześniu 2008 roku , powiedział, że jego sekretarz , który był z nim w szpitalu , a wykonane 5.500.000 dolarów ( 5.500.000 dolarów ) w banku, i udać się do prawdziwego miasta zostały zamknięte w Abidżan , Wybrzeże Kości Słoniowej .
Powiedział też, że jego sekretarka , co oznacza, że zagraniczne fundusze inwestycyjne do jego śmierci , tylko poznał jego córkę , użył mojego nazwiska jako rodzina funduszy , Zaidi i jego sekretarka powiedziała mi, że gdybym był gotowy pójść do banku i zażądał pieniędzy , jeśli wysłany , spróbuj wybrać partnerów z zagranicy , gdybym miał pieniądze i użyć go do inwestowania w tym sektorze .
) odwiedzający
Sektor transportu 2 )
3 ) ,pięciogwiazdkowy hotel
4 ) Zarządzanie nieruchomościami .
Teraz chcę , aby mi pomóc inwestowania tego funduszu na koncie w tym kraju , jak równieżpieniądze od nowych klientów , i miejsca , o których wspomniałem powyżej ofertą .
Byłammałą dziewczynką , a potem , nie wiem nic na temat biznesu , więcej dowodów liceum i tak naprawdę nie wiem, co robić . Teraz chcę konto za granicą gdzie przenieść, ponieważ dużo podróżuję , co może byćkonsekwencją kryzysu politycznego na Wybrzeżu Kości Słoniowej . Smutna śmierć mojego ojca w moim życiu .
Teraz nie mogłem pokazać mi na to pytanie :
( 1 ) , aby mi pomóc , aby być uczciwym , bo mam czarną rasę .
( 2) może być bardzo niezawodny.
( 3 ) procent ogółu dostępnych jest dobre dla Ciebie
Popieniądze na koncie.
Zadzwoń , i tak szybko, jak to możliwe , i chciałem zadzwonić , i numer faksu , jeśli jesteś gotowy, aby udowodnić istnienie funduszy zgodnie z wymaganymi dokumentami , zobaczyć moją analizę wartości bank oferuje również łatwy łączność .
Dziękuję.
Moje opinie
Ci rokia dodo"

:D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.