lexicon omega studio bandla świetnie z ios, tyle że mały nie jest.
Sent from my iPad using Tapatalk
nie no ten tego,
ja nie chce pracowac na lapku czy stacjonarnym z iOS. Ja chce miec mobilne rozwiazanie do cwiczenia/nagrywania. Nie chce specjalnie kupowac mac'a jeszcze bo to bedzie zbyt duzy wydatek. Mam stacjonarnego kompa ale to wspolny dla mnie i dla żony, planuje kupic jeszcze jednego kompa - raczej lapka (wylacznie do muzy) ale na windzie 7 albo 8 i chcialbym zeby takie combo ipod touch + irig pro robilo mi za interfejs do nagrywania. Nie oczekuje cudow, jakosci z kosmosu, z tego co slysze ta apka BIAS brzmi fajnie i wystarczajaco na moje potrzeby. Chce po prostu moc tworzyc i nagrywac muzyke bez grzebania w vst gitarowych na kompie, bo potrafilem na tym spedzic godziny i pewnie bym z czasem doszedł do jakiegos optymalnego ustawienia ale wiem ze nie bede mial tyle czasu (zapracowany tata nie ma lekko
), dlatego chce takim zestawem wyeliminowac niepotrzebnie spedzony czas przed kompem, ktory w to miejsce moge zapełnić nagrywaniem, szlifowaniem aranżu, klikaniem midi perkusji
(presety gitarowe zawsze bede mogl sobie poprawiac na ipodzie bedac w drodze z pracy czy gdziekolwiek a jezeli bede pracowal nad miksem to bede zabieral lapka w droge i w pociagu sobie to ogarne np bo jade z dobre 35 min do pracy).