Pojawiły się głosy, że:
W porównaniu do tego plejsru
Jest po prostu kiepsko z brzmieniem (ściana dźwięku a tutaj wszyscy wchodzą żeby posłuchać brzmienia gitary) i scenografia.
Przepraszam Panowie ale robicie zajebiste wiosła i marka zaczyna być znana i ceniona.
Ja wiem ze jesteście spoko wyluzowani ale mnie osobiście przeszkadza jak gitara wyglądająca jak milion dolarów jest ogrywana przez producenta w przedpokoju albo biega się z nią po podwórku. Zróbcie sobie kącik do nagrywania typu czarna flaga z logiem (dinozaurkiem) za plecami.Ma być PRO. Axy Kempery i inne efałehy.
Gitary wyglądają całkiem fajnie, ale filmiki brzmieniowo leżą co nie znaczy, że gitary są złe, ale jeśli zależy Wam na rozwoju to musicie trochę bardziej przyłożyć się do tych filmików
Tu są moje filmiki z naszymi gitarami:
http://www.youtube.com/user/mondomgTu jest według mnie najlepsze brzmienie, jakie ukręciłem Radkowi (nagrywane w całości u mnie na Fractalu):
Czy coś jest z nimi nie tak? Pytam poważnie, pomimo, że sam nie jestem w pełni zadowolony ze wszystkich brzmień i obrazków. Wcześniej nagrywałem na gorszym sprzęcie, dysponuję teraz i Fractalem i kamerą HD, więc w przyszłości filmiki będą znacznie lepsze (tamte były nagrywane telefonem). Vicol chciał spróbować czegoś nowego i tyle, sam doszedłem do tego, żeby na przyszłość robić o klipy o wyższym standardzie i mam nadzieję, że ten numer nikogo nie zniechęcił.
P.S. Porównywanie naszych dotychczasowych wypustów do Modern Day Babylon jest trochę nie na miejscu. Firma się wciąż rozwija, a on ma już dawno ustanowione monumentalne w mojej opinii standardy. Niemniej jego filmiki i muzyka oraz twórczość np. Englunda, czy Nolly'ego jest dla mnie dużym wyznacznikiem i do takiego (o ile nie wyższego nawet) poziomu z czasem będę dążyć.