Wejherowo. Wojskowa jednostka łączności. Przetarg na 13 mln zl dotyczący ochrony obiektu przez prywatna firmę ochroniarską...oczy
wiscie ustawiony (to boli, ze tak z lekkoscia to stwierdzam ale jakos ludzie nie potrafia sie od tego powstrzymac, nie?) ...bardzo szybko wykryte oszustwo, niewystarczajaca ilosc ludzi, nie wszystkie posterunki obstawione. W konsekwencji kilku wojskowych polecialo na pysk, degradacje i zabranie emerytur, a ja sie zastanawiam po kiego hooia to bylo...w ogole sam pomysł - cywile ochraniajacy wojsko!
...od tego jest kierwa żandarmeria, od zawsze była, debile, no jebnąć idzie
zreszta jak patrze na prace zwiazane z poprawieniem infrastruktury w Wejherowie i okolicach to idzie jebnac jeszcze bardziej - mojej miejscowosci -> przetargi rok w rok na kolejne 500 m tej samej drogi, co roku inna firma - lepiej/gorzej zrobione...sie nie spiesza kierwa.
Gdzie indziej w srodku Wejherowa -> firma w maju rozkopuje droge ktora ma zrobic na nowo, nic nie robi az do poznego wrzesnia, termin ktos genialny im "dał" do końca października
Wg mnie na bank ustawione na zyczenie po kolezensku bo ktos chce sie nachapać a ma jeszcze inne zlecenie w miedzy czasie do zrobienia i w ten sposob ludzie maja rozjebana droge przez 4 miesiace...