Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711651 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Wejherowo. Wojskowa jednostka łączności. Przetarg na 13 mln zl dotyczący ochrony obiektu przez prywatna firmę ochroniarską...oczy wiscie ustawiony (to boli, ze tak z lekkoscia to stwierdzam ale jakos ludzie nie potrafia sie od tego powstrzymac, nie?) ...bardzo szybko wykryte oszustwo, niewystarczajaca ilosc ludzi, nie wszystkie posterunki obstawione. W konsekwencji kilku wojskowych polecialo na pysk, degradacje i zabranie emerytur, a ja sie zastanawiam po kiego hooia to bylo...w ogole sam pomysł - cywile ochraniajacy wojsko! :facepalm: ...od tego jest kierwa żandarmeria, od zawsze była, debile, no jebnąć idzie :facepalm: :facepalm: :facepalm:

zreszta jak patrze na prace zwiazane z poprawieniem infrastruktury w Wejherowie i okolicach to idzie jebnac jeszcze bardziej - mojej miejscowosci -> przetargi rok w rok na kolejne 500 m tej samej drogi, co roku inna firma - lepiej/gorzej zrobione...sie nie spiesza kierwa.
Gdzie indziej w srodku Wejherowa -> firma w maju rozkopuje droge ktora ma zrobic na nowo, nic nie robi az do poznego wrzesnia, termin ktos genialny im "dał" do końca października :facepalm: Wg mnie na bank ustawione na zyczenie po kolezensku bo ktos chce sie nachapać a ma jeszcze inne zlecenie w miedzy czasie do zrobienia i w ten sposob ludzie maja rozjebana droge przez 4 miesiace...

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||