Autor Wątek: [NGD] (JETZT MIT VIDEO!)Straszny Skurwiel Raptoł zagryza Legendarnym Majonezem  (Przeczytany 18767 razy)

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
w przeliczeniu na trejdy wyszło więcej, ale to zupełnie bez znaczenia. Liczy się, że gitary są zajebiste. To nie są zimnioki, żebym patrzył po ile za kilo. Każda gitara tego typu ma swoją własną duszę i głos, to jest warte dużo więcej, niż jest napisane na metce. Jak zobaczyłem te konkretne egzemplarze to nawet mi do głowy nie przyszło liczyć, czy wyjdę na plus przy wymianie na to, co miałem do wymiany. Pieniądze mogą mieć tu znaczenie tylko w kwestiach jakichś gitar robionych seryjnie, że oł, jak wymienię takiego telecastera na takiego ibaneza to zyskam tyle a tyle. Jebać to, tu się liczy czy gitejra będzie inspirowała do poszerzania horyzontów, czy są w niej ukryte dobre utwory. Osobiście uważam, że zbyt wielu "handlarzy" gitarami, szególnie tych pajaców z allegro, zapomina w ogóle o tym, że diluje żywym instrumentem, a nie kurwa oponami do stara. Ja wiem, każdy orze jak może. W dupie to mam, ja nie jestem stratny na żadnej wymianie, bo jak chcę się za coś wymienić, to mam konkretne powody, nigdy finansowe.

Spoiler