Poraz ktorys oblewasz test na czytanie ze zrozumieniem. Nikomu nie chodzi o to jak pod dziala z koncowkami mocy gitarowymi i pakami gitarowymi.
Co w momencie gry LIVE? Ich najbardziej wycackane presety nie mają pierdalnięcia i strasznie sieją. Ogólnie nie ma w czym wybierać. Przeleciałem setki presetów do dży dży ze sevenstring.org jak i strony line 6 i co?... ...i bieda.
Proszę bardzo - trzy presety, niby jedne z najlepszych http://www.speedyshare.com/V8Hxw/POD-HD-sevenstring-org-HIT.rar
Oblewam test? Ja? Temat dla mnie bardzo prosty. Kolesie z sevenstring.org zrobili najlepiej brzmiące presety do PODA ja je ściągnąłem i nie chcą mi gadać na moim setupie więc są chujowe a miały być fajne
Jeżeli nie chcą gadać z tym systemem odsłuchowym, to może olać temat i nie iść z niego na przody?, może najlepiej zainwestować w Torpedo do poda i już?. Wgrać sobie swoje impulsy Catharsisa, GuitarHacka itd... ukręcić pod nie swoje presety do poda i z torpedo wychodzić na przody? omijając wszystko po drodze, a to co ma w tej chwili traktować tylko jako "odsłuch" na scenie i już?
Pozdrawiam,
Tak oblewasz bo to nie jest temat pod+pa+paczka tylko temat pod direct/frfr.
I naprawde uważasz, ze uzycie torpedo zalatwi temat?
przeciez torpedo kosztuje 4k. Do tego dodaj koszt poda, podlogi jesli masz poda pro i wychodzi wiecej niz kemper/fractal, haha.
To ja wolę grać z tych dwóch ostatnich