Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Yakus w 10 Paź, 2013, 17:03:06TAAAAAAAAAAAAAAAK!Jest coraz lepiej. Skończyłem się przeprowadzać do pierwszego mieszkania bez rodziców, mieszkam ze świetną dziewczyną, ustaliłem dobry plan zajęć na uczelni, dostałem stypendium naukowe w wysokości 400zł/msc, właśnie znalazłem fajną robotę którą będę mógł ustalać tak, żeby mi pasowała do planu zajęć i na dodatek jest fajnie płatna... Żyć nie umierać! Sprzedałem 2 wiosła (w tym jedno z zyskiem 300 zł) i teraz szukam jednego fajnego patyka.. jak znajdę, to będę po prostu rzygał tęczą SpoilerTylko czekać aż coś się spierdoli.. :dNIE PASUJESZ TUTAJ
TAAAAAAAAAAAAAAAK!Jest coraz lepiej. Skończyłem się przeprowadzać do pierwszego mieszkania bez rodziców, mieszkam ze świetną dziewczyną, ustaliłem dobry plan zajęć na uczelni, dostałem stypendium naukowe w wysokości 400zł/msc, właśnie znalazłem fajną robotę którą będę mógł ustalać tak, żeby mi pasowała do planu zajęć i na dodatek jest fajnie płatna... Żyć nie umierać! Sprzedałem 2 wiosła (w tym jedno z zyskiem 300 zł) i teraz szukam jednego fajnego patyka.. jak znajdę, to będę po prostu rzygał tęczą SpoilerTylko czekać aż coś się spierdoli.. :d