Autor Wątek: Uniwersalny head + nakurw  (Przeczytany 17542 razy)

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Odp: Uniwersalny head + nakurw
« 28 Wrz, 2013, 22:07:59 »
Witam,
Chciałbym kupić w miarę dobrego heada, tak żeby można djenty jakieś pograć, techniczny death, taki tight i szybki, ale żeby również solidnie kurwił. Bardzo zależy mi na selektywności. Brzmienie coś jak The Faceless, In Mourning, Blotted Science itd..

Jeżeli chcesz grać coś takiego to z czystym sumieniem mogę Ci polecić VHT/Fryette. Deliverance 60 można wyrwać za śmieszne pieniądze, jednak to jednokanałówka bez pętli, więc nie każdemu pasi. Jak masz kapustę to Pittbull Ultra Lead. Aha, doczytałem za ile to ma być...

Cytat: Samjesteśfizyk
Z drugiej strony, żeby miał ładnego jazzowego clean'a i żeby można było jakieś jazzowe solo strzelić typu powiedzmy Pat Metheny, czy starszy Opeth, czy też jakieś post metaly. Kolumna na V30...
...
No i teraz pytanie, czy to jest w ogóle możliwe ? :D Nie zależy mi jakoś bardzo na hi gainach. Ale też najlepiej żeby nie trzeba było dopalać.

Tutaj z VHT będzie gorzej... Bo jak na moje ucho ma w chuj zimny clean + dodatkowo słabo dogaduje się z V30. Do tego co napisałeś tutaj to nie wiem, Mesa Mark IV? Z tym, że ona nie bardzo nadaje się do deszcz metalu, chyba, że byś coś z nią zrobił (dopałki, mody?) + nie kosztuje 3 koła...

...lub Fractal Axe lub Kemper.

Ani jedno ani drugie nie kosztuje ~3400zł, ale EVH nie jest głupim pomysłem.