Bry - tu producent.
Zaprojektowałem urządzenie tak, żeby nie można było nic popsuć ani poprzestawiać - okazuje się, że jednak można
Mogę tylko dodać, że sin testuje prototyp, bez instrukcji. Beta testy mają to do siebie, że testuje się urządzenia niekoniecznie idealne, różne, chodzi przecież o przetestowanie różnych koncepcji. Z drugiej strony są tacy, którzy w lot rozumieją i doceniają ideę mojego pomysłu. Tak wymyśliłem, mi się to sprawdza, ale oczywiście chciałbym zdobyć jak najwięcej opinii i uwag - szczerze. Mam oczywiście pomysły na usprawnienia i inne rozwiązania, ale to inna rzecz.
Taki super-hiper sprzęt, a konstruktor nie potrafi porządnie zaprojektować zasilania i pomija te problemy zasilaniem układu z baterii? Nieco żenujące...
Możesz wyjaśnić, o jakich problemach z porządnym projektowaniem zasilania piszesz i jakie problemy pomijam? Zasilanie bateryjne było moim założeniem, to jest najlepsze, najprostsze i najtańsze rozwiązanie. Można oczywiście bez problemu dodać gniazdo zasilacza, przy poborze prądu poniżej 2mA byle co to zasili - ale właśnie brak zewnętrznego zasilania był zdecydowanie moim pomysłem - to kolejna komplikacja układu i możliwość zepsucia czegoś w całym łańcuchu, bez żadnego problemu wyobrażam sobie zasilanie DAW-AMPa ze wspólnego zasilacza z kablem z "wąsami", już o zbyt niskim napięciu nie wspominając
Z drugiej strony niewykluczone, że po prostu czegoś oczywistego nie zauważam - byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu o zasilaniu oraz też inne uwagi.
--
http://nagrywamy.com/