Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach. Kierunek to 'Zarządzanie i inżynieria produkcji' na specjalności 'Czyste technologie węglowe'.
Aha
Serio? Ja przez całe studia trzymałem średnią 4,5-4,6, pierwszy semestr zakończyłem nawet ze średnią 4,9 z hakiem, inż z 5,0 na dyplomie + wyróżnienie za obronę, mgr też będzie raczej 5,0, no chyba że wypadnę fatalnie na obronie (w środę mam), przy czym tego nie przewiduję. Na początku studiów mieliśmy fajnego kopa - 6 najlepszych osób na roku na 250 studentów otrzymywało stypendium w ramach kierunków zamawianych i jako jeden z dwóch utrzymałem je od początku do końca, a potem mi jakoś to zostało. Taki ze mnie kujonek.
Domas na wydziale który kończyłem stypendium było przyznawane od średniej 3,7. Z mojego roku (320 studentów) stypę dostało 5 osób na dziennych. Na zaocznych było już lepiej.
PS: stypendium 200zł na zaocznych jeśli semestr kosztuje ponad 2k to czad
No to ja wyciągam 3.6 u siebie (PW EiTI). A jakim cudem? spójrzcie o której napisałem ten post. Dzisiaj ostatni egzamin...
Na początku było 120 osób - teraz jest 48. cienkie bolki od nas poszli na znacznie łatwiejszą infę na wydziale obok i tam cisną stypendia i śmieją się z naszych średnich. Dziękuję, pozostanę przy swojej.