Naprawdę nie sądziłem, że siedzi tu tylu kolesi którzy używają argumentu "zgwałcili ją bo się prosiła, szmata jedna". Serio panowie? Od kiedy muszę być mechanikiem samochodowym z 20to letnim stażem żeby kupić se fajną brykę?
Ta sytuacja to jest dokładnie powód, dla którego zbanowaliśmy głowę-głowę i dla którego ostatnio wpierdoliłem mu się w temat sprzedażowy na FB. Co z tego że on pisze, że to gitara "a'la" a nie oryginał? Wiosło poleci dalej i prędzej czy później ktoś je opchnie jako oryginał.
Tak jak mówiłem - widziałem wiosło. Nie znam się na ESPach. Byliśmy z Bryłą pod ogromnym wrażeniem jak wiele jest skaz wykonawczych (zwłaszcza ta rysa o której pisałem wcześniej - ona była ZALAKIEROWANA). Jak opuszczałem Kraków to sprawa była na etapie "chujowo wykonane ale kupił taniej". Teraz wychodzi że jednak tak fajnie nie jest.
Pomyślcie zanim znów pierdolniecie coś głupiego, ok? Bo właśnie takie łosie umożliwiają istnienie procederu. Bo zawsze znajdzie się jakiś selfslave który powie, że ofiara PRZESTĘPSTWA jest w sumie sama sobie winna. Ofiara nie jest winna. Winny jest złamany kutas który odwala taką akcję. ZAWSZE.