Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706346 razy)

Offline sylkis

• Pr0
O tak.

Jak ostatnim razem w zeszłe wakacje wracałem skądś-tam pociągiem (o porze, że się już ściemniało mimo lata), to mi i grupce znajomych na stacji powiedzieli, że są jeszcze bilety na nasz pociąg, ale tylko bez rezerwacji i nie ma chuja na nią. Nie wiedzieliśmy wtedy jeszcze o co chodzi, ale domyśliliśmy się, że pewnie jak się chce to można sobie zarezerwować miejsce siedzące i w razie W wygonić kogoś bez rezerwacji, czyli w najgorszym wypadku postoimy. Chuj, nie mieliśmy wyboru. Ale jak weszliśmy do wagonu... kurwa cały idealnie pusty, nawet jednej żywej duszy poza nami. No to się rozsiadamy. W połowie drogi przyszła pani konduktor i kazała sobie zapłacić jakąś zawyżoną różnicę cen biletów, że niby nie mamy prawa usiąść nawet w pustym przedziale bez rezerwacji, której nawet nie mogliśmy wykupić, a że już siedzieliśmy to albo dopłacamy, albo kara, nie ma że sobie teraz wstaniemy. Dobrze, że jeden kumpel miał przy sobie jeszcze jakąś kasę, bo co prawda do groszowa sprawa była, ale jednak wkurw był, zwłaszcza że mnie akurat wtedy tyle zostało, że starczyłoby mi na różnicę przy kasie, ale już u konduktora nie.

Zajebista sprawa, te rezerwacje.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: