Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 382230 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #1125 29 Mar, 2013, 11:27:21 »
A do mnie przybyła paczuszka z "alledrogo" ze wspomagaczami. Przez kwiecień chcę jeszcze kilka kilogramów masy złapać i w maju i czerwcu coś z tego wyrzeźbić.

Wrzucam foto supli. Jeżeli chodzi ogainera to miało być tanio i tak jest.

Spoiler
.

Trochę kasa wywalona w błoto. Tribulus jak wcześniej wspomniane to pic na wodę, jeżeli chcesz sobie podnieść poziom testosteronu w organizmie to nie bzykaj (i/lub nie wal) przez cały cykl treningowy. Dekstroza to nic innego jak cukier, lepiej już było wziąć zwykłe carbo jak musisz uzupełniać dzienny bilans kaloryczny. Gainer, tam masz już carbo i białko, więc dekstroza tym bardziej niepotrzebna, bo zalejesz się tylko tłuszczem. Chyba, że jesteś ultra hard ekto i potrzebujesz niebotycznych ilości kalorii na każdy kilogram ciała, ale wtedy polecam ryż, makaron, ziemniaki... ;) Są różne zdania na temat łączenia białka i kreatyny. Jedni uważają, że można łączyć, ale jak się przesiedziało trochę czasu na siłowni i zjadło przynajmniej wywrotkę różnych prochów. Inni natomiast, w tym ja, uważają, że nie ma to najmniejszego sensu, bo to wszystko się wolniej wchłania i tylko częściowo. Tego białka w tym gainerze są tak śladowe ilości, że lepiej zjeść twarożek, jajka, pierś z kurczaka czy kilka kabanosów w ciągu dnia.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.