Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1454729 razy)

Offline sylkis

• Pr0
To jest właśnie smutne, że pies często pozostanie wierny i posłuszny właścicielowi nawet, gdy ten go krzywdzi. :(

A co do przygarniania przybłędów, to też w domu to przerobiłem z kotami i widać ogromną różnicę między tymi, które zostały przygarnięte z dworu, a tym, który od zawsze jest w domu...

Swojego czasu miałem właśnie takiego przybłędę, co po prostu któregoś dnia jesienią wszedł do domu (mały kiciuś, może z pół roku miał), obejrzał sobie pokoje po kolei, aż w końcu podszedł do mnie i wskoczył mi na kolana, jak siedziałem na kompie i tak już został na dobre :) W ogóle to, że ktoś go wyjebał z domu to tez musiała być grubsza historia, bo początkowo myśleliśmy, że to samiczka (nie miał jajec) i jak chcieliśmy "ją" wysterylizować, to się okazało, że to wnęter (samiec, któremu jedno jajko utkwiło gdzieś w brzuchu). Pewnie zaczął znaczyć, to mu jedno jajo wycięli, a że drugie było ukryte, to znaczył dalej, więc go wyjebali. Dopiero u nas miał usunięte drugie jądro (które i tak musiałoby być usunięte, bo grozi nowotworem). Ogólnie to był super, niesamowicie kochany i pocieszny pieszczoch, ale niestety też ufny złodziejaszek. Mieszkam w domku, więc koty u mnie są wychodzące na dworze... i pewnej majówki ledwo doczołgał się do domu z rozłupaną czaszką, nawet nie było szans go odratować, musieliśmy uśpić by ukrócić cierpień :( jakiś skurwiel pewnie go koło grilla dopadł :(

Drugi przybłęda natomiast ma się dobrze, też słodziuchny pieszczoch, tylko brudas jest (musiał zbyt wcześnie stracić kontakt z matką i się nigdy nie nauczył dbać o higienę :D). To, jak go przygarnęliśmy to też zajebista historia - sąsiedzi się wyprowadzili do bloku, a że to od małego był kot podwórzowy, to dawał im w 4 ścianach popalić, więc go przywieźli  z powrotem. Wyjebali z samochodu i porzucili. Nasz dom był obok, więc i tak jego rewir, to się przez zimę do nas stopniowo wprowadził (inaczej by nie przeżył)...

A ten, którego mamy od małego to kawał pojeba z kolei, wredy chuj, ale i tak fajny :D
« Ostatnia zmiana: 28 Lut, 2013, 13:28:48 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: