Autor Wątek: zamiana jcm900 na jest city JCA50H, czy warto?  (Przeczytany 14485 razy)

Offline Myxu

• Gaduła
Dla mnie osobiście też jest istotne - oczywiście nie jest argumentem kluczowym, bo wszystko sprowadza się do pytania "czy chcę tego tak bardzo by zapłacić taką a taką cenę", ale weźmy sytuację że przychodzi do mnie kumpel - nie wiem jak wy, ale Ja tam bym się czuł chujkiem gdybym mu nie zaoferował ceny która by mogła być uważana za korzystną dla obu stron. A skoro nie zrobiłbym tego kumplowi, to czemu mam to robić obcej osobie?

Swoją drogą - też kojarzę człowieka. Miał Soldano. Napisałem - odezwij się jak będziesz je gonił, chętnie je przyjmę. Ok, odezwę się. Teraz już go nie ma a moja skrzynka jest pusta. Cóż - może ktoś się u niego stawił na sali prób, może korzystna wymiana - nie wnikam, ale jakoś jak sobie pomyślę o tym to nie mam ochoty się wysilać żeby mu w czymś pomagać. Ale no hard feelings - na mnie już czeka hot rod w dobrej cenie która mi została zaproponowana i co do której z obu stron nie było żadnych targów - więc wszyscy są szczęśliwi :)

A co do tematu - Mi by było mimo wszystko szkoda że upadł, na obu wzmakach (co do modelu 900ty nie dam sobie nic uciąć) grałem dawno temu, alee... Jet city zdawało się robić na mnie lepsze wrażenie.