Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Sikor w 11 Lut, 2013, 13:48:57Cytat: Maciek w 10 Lut, 2013, 16:16:47Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze Respekt Mam nadzieje, ze tego nie zmyles?Wysuszyc, pociagnac bezbarwnym lakierem i masz unikat! zmyłem przy zmianie strun i set upie
Cytat: Maciek w 10 Lut, 2013, 16:16:47Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze Respekt Mam nadzieje, ze tego nie zmyles?Wysuszyc, pociagnac bezbarwnym lakierem i masz unikat!
Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze