Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699422 razy)

Offline Pronounce

• Pr0
Chyba będą kroić mi prawy nadgarstek. Prawdopodobnie któryś nerw jest uciskany i bez stabilizatora już ni chuja nie mogę funkcjonować. Nie, nie jest to konsekwencją fapowania.
Też się tego bałem, u mnie się okazało, że mam tylko małego gangliona i jak mi rękę obejrzał ortopeda to już tak stanów zapalnych nie łapię (czary). Póki co objawów cieśni nie mam, ale staram się nei przemęczać nadgarstka. Współczuję. Chwile minie zanim dojdziesz do siebie po zabiegu, co nie?

U mnie latem podejrzewali zespół cieśni nadgarstka. Już nawet u chirurga byłem z rentgenem. Nagle po ok. tygodniu ustało (a trzymało tak z miesiąc, nie mogłem np. książki utrzymać w ręku). Zrobiłem kolejny rentgen i poszedłem tym razem prywatnie.
Okazało się, że żadnej cieśni nie mogłem mieć, po prostu jakoś sobie nadwyrężyłem. Ortopeda (ten prywatny) powiedział, że dobrze, że nie wpakowałem się do chirurga, ponieważ często szybciej tną (jak jest skierowanie) niż dokładnie zbadać przyczynę.