Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698869 razy)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jako że pracuję za granicą, z różnymi ludźmi (raczej mieszankami etnicznymi napływowymi) postanowiłem sobie, że nie będę polaczkował i z szacunkiem będę odnosił się do innych narodowości. Ale nie mogę. No po prostu niektórzy mają kisiel zamiast mózgu. Wydrapie się jeden z drugim idiota Turek na jakieś stanowisko i już palma odbija. Ledwie- ledwie coś tam łamanym holenderskim powie, z angielskim jeszcze gorzej, ale on jest tu dłużej i traktuje człowieka jak śmiecia.
Ujebie za plecami. Potem nawet na korytarzu nie ma odwagi spojrzeć w oczy, tylko chodzi po ścianach. Ale za to wiem który ma problem.

Spoiler

Wracaj do nas! :D

Posty połączone: 29 Gru, 2012, 08:32:45
Przelałem sobie z konta bankowego trochę szmalu do Paypala i zaczęła się zabawa:
Założyli mi ograniczenie na konto. Nie mogę wysyłać hajsu, odbierać, wypłacić do siebie na konto dopóki nie prześlę im skanu dowodu osobistego i jakiegoś potwierdzenia adresu, który mam w Paypal. Takim potwierdzeniem może być np rachunek za prąd z moim nazwiskiem :facepalm: .

Ale czemu?

Bo teoretycznie UE ich zobowiązuje do zebrania większej ilości danych o właścicielu konta. Upewniają się czy nie piorę hajsu mafii.

Miałem to samo , było troche wkurwu ale odblokowali. Jakaś taka paranoja ale nic nie poradzisz. Mozesz ew przestac korzystac. Co tez sam bardzo ograniczam gdyz przelanie z paypal do banku pozera ok 60€ na 1k€

Na szczęście odblokowali stosunkowo szybko i juz nie ma problemów.
Natomiast mój znajomy walczył z nimi miesiącami. Wysyłał im skany faktur a oni co chwilę twierdzili że to za mało. Aż w końcu samo mu sie odblokowało jak niezaakceptował nowego regulaminu, zawinął hajs i konto zamknął.

A w sumie to nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło. Za zrobienie skanu dowodu zarobiłem 70zł na zmianie kursu euro ;] Po nowym rocku będzie NRD, jeśli mnie nie wychuja hiszpan.
« Ostatnia zmiana: 29 Gru, 2012, 08:35:08 wysłana przez pivovarit »