Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1754145 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Wierząc i KOCHAJAC swoich bliskich masz na to racjonalne przesłanki ???? . Dzieci kochaja bezwarunkowo nawet wrednych rodziców. Często zakochujemy się i pytani nie potrafimy odpowiedzieć za co właściwie daną osobe kochamy. Pojawiają sie setki mniej lub bardziej waznych powodów ale sami i tak mamy wątpliwośc skąd to sie bierze.
Potocznie mówimy jest chemia ale tak na prawde cholera wie co jest.

chyba zle sie wyrazilem:/ mialem na mysli ze gdyby sprobowac wytlumaczyc to wylacznie z empirycznego punktu widzenia to uwazam ze jest to mozliwe. Co innego ze kwestia bezwarunkowej milosci, rodzicielstwa, zakochiwania sie ma o wiele szerszy kontekst i nalezaloby zahaczyc o kilka dziedzin nauki - chocby kwestia hormonow w naszym organizmie.

Kilka tysięcy lat temu powiedziałbyś mi że z nieba było bum, błysk i dzungla się palić. To musiał być bóg.

nominuje na cytat sezonu!!!!!!!!!! :D

@Sylkis

no ja z kolei mam znajomych ktorzy medytuja, gdzie jedno z nich uwaza ze udalo jej sie cos takiego jak projekcja astralna. Mimo wszystko sa to doswiadczenia subiektywne dla tej osoby.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||