Odnawiam moj temat po dzisiejszej wizycie policji o godzinie 13 "bo za glosno".
Chcialem wymienic 6505+ na head+4x12 ale widze ze to nie wypali. Ostatnio zastanawialem sie nad breloczkami 5w i wzmakami z redukcja itp ale widze ze lampa u mnie w domu poprostu nie ma prawa bytu...
czyli pod. Zaczalem krecic brzmienia na ux2 i szczerze nawet z bazowych symulacji da sie cos ladnego ukrecic, dlatego sklaniam sie ku podowi albo 11r bo mniej wiecej na tyle fundusz starczy (sprzedaz combo 6505 i ux2 + doplata)
tylko przyznam ze jestem zielony 100% w temacie- o co chodzi z ta cala koncowka mocy?
Mam takie audiofilskie kolumny, da sie do tego podlaczyc poda bez dokupowania tej koncowki? Albo czy moj amplituner h/k3490 moze posluzyc jako koncowka mocy dla poda? To by mi uratowalo fundusz calkowicie bo nawet paczki nie musialbym kupowac, na tych kolumnach to brzmi 100x potezniej niz na 112.
W tej chwili dzwiek idzie laptop->ux2-> wzmak harman/kardon3490->wielkie kolumny stereo jbl i kruszy sciany elegancko
sorki za durne pytania ale zaczynam dopiero temat nagrywania/miksowania chalupniczego i jednoczesnie pojawiaja sie pierwsze wystepy, staram sie to ogarnac wszystko naraz poprostu nie mam czasu siedziec przegladac recenzji i instrukcji sprzetu,
pomozecie?