Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 378189 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #875 20 Sie, 2012, 20:02:35 »
Lothar faktycznie dobrze to odczytałeś alke tez Nikt przeczytał to czego nie napisałem. Ok dzwigają cięzary podnoszą na klate ileś tam kilo wyciskają na atlasie ileś tam kg ale podnieśc kilka półek i przenieść je ot zapakować Tira, przejśc kilka metrów z płytą po jednej sztuce, 20 płyt w palecie zazwyczaj po piątej miękną. Nie wiem na czym to polega ale ogólna kondycja czyli owszem siła ale i wytrzymałośc powinny iśc w parze. Inaczej to tylko napompowane mięśnie ,wycwiczone dane techniki podnoszenia ale kondycja do dupy. I ogolna sprawność o której wspomniał pivovarit.
Nie powiem zrobiło na mnie wrazenie foto lorda, nie mam na tyle samozaparcia by do tego doprowadzić, i jestem dla niego , Was, pełen uznania. Z tzw ojcowskiej troski :P zwracam jedynie uwagę by nie zatracić się w tej rzeźbie i iśc dalej dla zdrowia. Generalnie być wygimnastykowanym. takie piardy jak to czy zegniecie sie tak by głową dotknąć kolan. założyć piete na szyje, mam nacieje ze przy tym wszystkim nie zapominacie o stretchingu czy jak sie tam to zwie.

Kurde co jest ze mna chyba na prawde lord zrobił na mnie wrazenie , dobra dosyc tego. ;)