Ankieta

Twoje odczucia co do reklam na Youtube?

Nie mam nic przeciwko reklamom w ogóle :D
7 (10.4%)
Jestem w stanie tolerować banery.
26 (38.8%)
Jestem w stanie tolerować spoty reklamowe.
6 (9%)
Jestem przeciw reklamom, wszystkim :[
28 (41.8%)

Głosów w sumie: 62

Autor Wątek: Zarabianie na reklamach w filmikach na Youtube  (Przeczytany 365171 razy)

Offline sylkis

• Pr0
*nie chciało mi się czytać wątku poza pierwsyzm postem*

Jako widz:
Jeśli chodzi o youtube, to mi tamtejsze reklamy w ogóle nie przeszkadzają, są zorganizowane w bardzo akceptowalny, mało denerwujący sposób. Zdaje się po chyba 5 sekundach da się je przecież wyłączyć, a nawet jak nie to drzwi do kibla znajdują się około metra od drzwi do mojego pokoju, więc jak się zepnę to zdążę się akurat przez te 30sek odlać. Co do bannerów, to denerwujące jest to, że się odpalają po jakimś czasie w filmiku, zamiast od razu, ale też nie sa czymś strasznym.
Jeśli to ma być koszt tego, że mam dostęp do czyjejś pracy za darmo, to count me in :) Jestem ZA wszelkim modelom biznesowym w dystrybucji rozrywki i informacji opierającym sie o reklamę, o ile te reklamy nie są zbyt nachalne.

Nienawidzę natomiast wszelkiego rodzaju pop-upów i flashowych (i nie tylko) zasłaniaczy treści, do których próbuję dotrzeć i nie mogę, zwłaszcza jeśli ich wyłączenie jest utrudnione. Nie rozumiem co to w ogóle za typ reklamy, bo tak naprawdę to działa jak antyreklama, zniechęca jedynie do tego, co jest reklamowane :/
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: