Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1459758 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
U mnie na forum się za to raczej nie banuje, lecz spokojnie można sypać ostrzeżeniami
Forum forum nie równe. To np jest bardzo rozpasane 

Fajnie jest powiedzieć publicznie "kurwa" bez konsekwencji

No kurwa jasne ;D

A bardziej serio - ludzie nie rozumieją że jakość języka forum niekoniecznie jest równoważna jego treści (patrz np. wulgaryzmy u nas ;D a znajdź mi drugie takie forum z taką zawartością merytoryczną, ciężko będzie), że forum ugładzone do granic możliwości będące forum dla wszystkich jest forum dla nikogo (widziałem już kilka razy i z jednego aż odszedłem bo miałem dość zniżania się do przedszkolaków, a parę lat temu poświęciłem), a ostra moderacja nie prowadzi do niczego poza zniechęceniem użytkowników. Ale ciężko jest tłumaczyć to ludziom którzy są zapatrzeni w swoje koffane gimbusforum i swoją megahiperturbolanss uperman odznakę moderatora. Bo wtedy wirtualnie nadrabiają tym swoją realną pizdowatość i nikt im nie podskoczy :P Ale co ja się będę kłócił, za stary na to jestem ;D

A po banie i tak wrócę i będę robił to co dalej w taki sam sposób jak dalej :zuo:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.