To ja tez sie przedstawie. 7s czytuje juz od dawna w sumie, ale dopiero do niedawna zaczalem tu pisac. W zamierzchlych czasach udzielalem sie sporo na mitycznym pigmeju (pod nickiem Heart_of_winteR, derp) bylem nawet STARYM WYJADACZEM. Pamietam tez kilku z Was z tamtego forum. Pozniej zaczalem wiecej grac a mniej czytac fora i jakos wypadlem z obiegu.
Gram w metalcore'owej kapeli Final Sacrifice, niebawem stuknie nam 5 lat dzialalnosci. Na gitarze gram ok 7 lat. Co ciekawe nigdy nie mialem 7ki, mimo ze juz kilka razy sie przymierzalem. Jesli chodzi o sprzet to aktualnie mam Ibaneza sz520qm, Fendera Jim Root Tele, headzika H&K Tubemeister 18, Poda XT, Poda studio i kilka innych pierdolkow.
Koncze (chyba) studia (finanse) w tym roku, a oprocz tego pracuje jako analityk w finansowej korpo.
Gdyby kogos interesowala tematyka pracy w korporacji (a takze jej zdobywania) to zapraszam na mojego bloga:
www.corpocore.wordpress.com Mam tez soundclouda z miernej jakosci nagraniami (dopiero zaczalem sie bawic w home recording):
http://soundcloud.com/samebidony