Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 475113 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #1525 10 Kwi, 2012, 13:42:46 »
Proponujesz mi bym w związku z tym ruchał cały świat ? W pewnym kontekście wydaje sie to byc całkiem atrakcyjne, jednakże pozostaje przy swoim, bo od jakiegoś czasu nic nie muszę ;) a i dymanie lokalnie ni jak sie ma do kochania całego świata. Gdyby to jednak odwrócić, mozna by było sie zastanowić ;)
A tak w ogóle, to ludzie nie chca sie dac lubieć, ot co. Dobra dosyc tych rozważań egzystencjalnych, to i tak nic nie zmieni, tylko wyobraźnia wkurwia.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1526 10 Kwi, 2012, 13:49:37 »
Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #1527 10 Kwi, 2012, 14:06:35 »
Jak to mawiał wielki klasyk Boguś L. "Nie chce mi sie z Toba gadać" ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1528 10 Kwi, 2012, 14:42:20 »
"Się chce - albo się nie chce. Po prostu."
Znajomy

;)
Paczki z głów!

Offline Art

• Użytkownik
« Odpowiedź #1529 10 Kwi, 2012, 17:32:42 »
Ja wiedziałem, że tak to zostanie odebrane, a mi chodziło tylko o to, że dziewczyna zawsze piwo przyniesie a i do kuchni samej rzadziej trzeba wchodzić  :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #1530 10 Kwi, 2012, 17:37:30 »
...... a mi chodziło tylko o to, że dziewczyna zawsze  czasami piwo przyniesie....  :D

Naiwność ludzka nie zna granic :P

Offline wzh

• Użytkownik
    • Final Sacrifice
« Odpowiedź #1531 10 Kwi, 2012, 17:53:00 »
To ja tez sie przedstawie. 7s czytuje juz od dawna w sumie, ale dopiero do niedawna zaczalem tu pisac. W zamierzchlych czasach udzielalem sie sporo na mitycznym pigmeju (pod nickiem Heart_of_winteR, derp) bylem nawet STARYM WYJADACZEM. Pamietam tez kilku z Was z tamtego forum. Pozniej zaczalem wiecej grac a mniej czytac fora i jakos wypadlem z obiegu.
Gram w metalcore'owej kapeli Final Sacrifice, niebawem stuknie nam 5 lat dzialalnosci. Na gitarze gram ok 7 lat. Co ciekawe nigdy nie mialem 7ki, mimo ze juz kilka razy sie przymierzalem. Jesli chodzi o sprzet to aktualnie mam Ibaneza sz520qm, Fendera Jim Root Tele, headzika H&K Tubemeister 18, Poda XT, Poda studio i kilka innych pierdolkow.
Koncze (chyba) studia (finanse) w tym roku, a oprocz tego pracuje jako analityk w finansowej korpo.
Gdyby kogos interesowala tematyka pracy w korporacji (a takze jej zdobywania) to zapraszam na mojego bloga: www.corpocore.wordpress.com 
Mam tez soundclouda z miernej jakosci nagraniami (dopiero zaczalem sie bawic w home recording): http://soundcloud.com/samebidony
« Ostatnia zmiana: 11 Kwi, 2012, 21:23:37 wysłana przez wzh »

Offline Art

• Użytkownik
« Odpowiedź #1532 10 Kwi, 2012, 18:46:05 »
Nawet czasami lepsze niż nigdy ;) Poza tym nawet i bez tego dziewczyna się przydaje - ma kto na nas nakrzyczeć, wyjaśnić kilka kwestii ("nie, nie chcesz iść z kolegami na piwo, uwierz mi")

Offline coreNH

• Użytkownik
  • fuCKYou
« Odpowiedź #1533 11 Kwi, 2012, 20:57:20 »
To ja tez sie przedstawie. 7s czytuje juz od dawna w sumie, ale dopiero do niedawna zaczalem tu pisac. W zamierzchlych czasach udzielalem sie sporo na mitycznym pigmeju (pod nickiem Heart_of_winteR, derp) bylem nawet STARYM WYJADACZEM. Pamietam tez kilku z Was z tamtego forum. Pozniej zaczalem wiecej grac a mniej czytac fora i jakos wypadlem z obiegu.
Gram w metalcore'owej kapeli Final Sacrifice, niebawem stuknie nam 5 lat dzialalnosci. Na gitarze gram ok 7 lat. Co ciekawe nigdy nie mialem 7ki, mimo ze juz kilka razy sie przymierzalem. Jesli chodzi o sprzet to aktualnie mam Ibaneza sz520qm, Fendera Jim Root Tele, headzika H&K Tubemeister 18, Poda XT, Poda studio i kilka innych pierdolkow.
Koncze (chyba) studia (finanse) w tym roku, a oprocz tego pracuje jako analityk w finansowej korpo.
Gdyby kogos interesowala tematyka pracy w korporacji (a takze jej zdobywania) to zapraszam na mojego bloga: www.corporore.wordpress.com 
Mam tez soundclouda z miernej jakosci nagraniami (dopiero zaczalem sie bawic w home recording): http://soundcloud.com/samebidony
http://corpocore.wordpress.com/?ref=spelling

Offline wzh

• Użytkownik
    • Final Sacrifice
« Odpowiedź #1534 11 Kwi, 2012, 21:22:56 »
Aaa, derp źle wpisałem link, thx :D

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #1535 11 Kwi, 2012, 21:41:59 »
wzh, tak mi się spodobał Twój blog i styl Twojego pisania, że aż sobie wrzuciłem w zakładki :D

Concept bloga zajebisty, tylko żebyś wytrzymał :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1536 12 Kwi, 2012, 00:07:19 »
Z końcem lutego minął rok mojej pracy w korpo.

8smy rok leci. Może też założyć blodża?
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #1537 12 Kwi, 2012, 00:10:53 »
Leci szósty czy siódmy rok opierdalania się, pracy jedynie dorywczej itd. Nie wiem ile dokładnie - szczęśliwi czasu nie liczą :D
A że emerytura będzie 300 złotych (o ile pójdę kiedyś do pracy a nie skończę na śmietniku)? A Wy wierzycie że swoją dostaniecie? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #1538 12 Kwi, 2012, 00:16:43 »
Omlet uwielbiam Twoje podejście do życia ;)
i always go full retard

Offline xenom

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1539 20 Kwi, 2012, 16:45:12 »
Siemka.
Chciałem tylko wszystkim co potrzebują rabatu na pierdoły podsunąć link na konkurs. Za samą rejestrację dostajemy 10% rabatu na zakup efektu. To z okazji wiosny:) : http://musaa.pl/artykul/i_oficjalny_konkurs_musaa.pl

Wiem, że zła kategoria, ale nie mogłem znaleźć żadnej lepszej.
A co do kategorii
Gram ciężki death z elementami fusion (ala cynic)
Osprzęt: LTD EC 1000
Blackstar Series One plus paka dedykowana
Cube 40 XL
Hughes and Kettner Switchblade (bez paki:( )
Zbieram na engla:)
Kolekcja do obejrzenia w Warszawie;] Jak zobaczycie brązowe Subaru Forester, z nalepką "Kocham Jazz, ale nie motocykle" to mój
Pozdro dla wszystkich iz ajrzyjcie na konkurs. Ja już zamówiłem sobie White Finger od EHX:D
« Ostatnia zmiana: 20 Kwi, 2012, 16:49:03 wysłana przez xenom »

Offline coreNH

• Użytkownik
  • fuCKYou
« Odpowiedź #1540 04 Maj, 2012, 11:59:21 »
Gdyby kogos interesowala tematyka pracy w korporacji (a takze jej zdobywania) to zapraszam na mojego bloga: www.corpocore.wordpress.com 
czytam tak tego twojego wordpressa i bardzo mnie zaciekawił ;) do tego fajnie gracie w tym Final Sacrifice - brzmienie na światowym poziomie. Macie jakąś wytwornie? chyba nie, a widzę że sie łądnie promujecie, dużo fanów na fejsie, koncert z Hate i Antigamą ;) tak czy siak, jestem pod wrażeniem i życze powodzenia w korporacji, jak i kapeli ;)

Offline kwadratowy

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1541 20 Maj, 2012, 14:10:26 »
Siema. Troche nie od tej strony zacząłem pobyt na forum a więc ;) jestem Kwadrat, jestem z Lublina. Słucham takich klimatów jak grunge,hard rock, stoner metal, trash/groove metal. Jeżeli chodzi o forum to bardziej interesują  mnie gitary barytonowe 6cio strunowe niż 7ki czy 8ki. Obecnie nie gram w żadnej kapeli bo ostatnia się rozpadła :/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #1542 20 Maj, 2012, 14:17:58 »
Siemka. Wejdź, rozgość się, ale nie nabłoć w salonie :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline PersonalAsylum

• Nowy użytkownik
  • The power of the RIFF compels me!
« Odpowiedź #1543 25 Maj, 2012, 10:18:09 »
Siema. Paweł z tej strony.SS czytam od jakiegoś czasu,a teraz postanowiłem uzupełnić profil:)Interesuje się szeroko pojętym metalem,a ostatnimi czasy również gitarami 7,8 strunowymi.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
« Odpowiedź #1544 25 Maj, 2012, 13:29:09 »
Siema Paweł!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Achar

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1545 27 Maj, 2012, 18:55:18 »
Ogólnie to bry. Trafiłem tu z Gitara-online.pl, na której to jest obecnie mały ruch co skłoniło mnie do przeniesienia tymczasowo, a może i na stałe swojego amatorskiego dupska na inne forum gitarowe, co by syfić tematy.
Gram od 1,5 roku - obecnie na Ibanezie S470 z Korei i Laneyu LR35.
Jestem uczniem gimbazjum, na szczęście ostatniej już klasy przez na szczęście jeszcze tylko miesiąc, i to tyle co miałbym do powiedzenia. Hope so, że się przyjmę.

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
« Odpowiedź #1546 27 Maj, 2012, 19:41:55 »
 :zbanowac:
mniut i piah

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #1547 27 Maj, 2012, 21:22:16 »
I gdzie ta słynna, polska gościnność ja się pytam? :P
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Achar

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1548 27 Maj, 2012, 22:25:46 »
Zazdrosny o mnie jest po prostu, nie Dale? : ]

Offline maclaren2

• Użytkownik
« Odpowiedź #1549 27 Maj, 2012, 23:25:04 »
Teraz na gitaraonlajn już nikt cię będzie lubił  :P