Autor Wątek: Vetta 2  (Przeczytany 9525 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Odp: Vetta 2
« 28 Wrz, 2008, 19:58:11 »
Ano, mialem. bebechy i brzmienie dokladnie takie samo jak Vetta II.

"Jak brzmią te symulacje?  Jak efekty? Jak wypada zawodność ( zdolność do psucia się ) tego ampa?"

Symulacje brzmia bardzo fajnie, niektore lepiej niz fajnie. Pod wzgledem brzmienia naprawde zajebisty wzmak, szczegolnie dzieki temu miksowaniu brzmien. Brzmi lepiej niz Xt. Idealny wzmak do nagrywania.

Efekty sa ogolnie spoko. jezeli ktos jest purysta i uznaje tylko analogowe kosteczki, to moga sie mu nie podobac, ale jakosc jest spoko, i wystarcza w zupelnosci. beznadzieja to te wszystkie dziwaczne FXy. gubia sie i ogolnie sa nieuzywalne :) przynajmniej ja nic nie mogem z tego dla siebie wybrac, zeby to jeszcze po ludzku brzmialo.

Zawodnosc to jest ogromny minus. W mojej zwalil sie modul koncowki mocy i mialem takie jazdy z lauda(jedynym polskim serwisem) ze wlos sie jezy na glowie - w skrucie -  debile i patalachy. Pol roku wozilem sie z naprawa wzmaka, az w koncu sam go rozebralem i dzieki ostatecznej interwencji(takze u amerykancow w L6) udalo sie wzmak naprawic( debile zamawiali 4 jebane razy modul do wersji head co trwalo po 1,5 miecha, a ja mialem combo, nosz w pizde jeza - i mowili za kazdym razem ze nie idze tego naprawic, bo nie pasuje). Po tej calej sprawie, pomyslalem ze pierdole ich wszystkich. Jak mi padnie mesa, to mi ja Szymon naprawi i chuj, jak padnie vetta to jestem uzalezniony od debili i place kupe chajsu za to. Szkoda, moze sie by juz nie zespula, ale wole nie ryzykowac. Tak jak mowilem bebechy te same, wiec z V II po pewnym czasie tez moga byc jazdy. moze ja mialem taki nie fart, ale swojej kasy juz tak nie zaryzykuje.

Co do polaczenia, to bedzie ciezko tak, bo na konsole bedziesz dawal sygnal bez symulacji paki(w przypadku kiedy bedziesz gral na innej paczce niz standardowe L6 co zdecydowanie polecam). Jezeli wybierzesz paki L6 to idzie tak zrobic, ale te glosniki ogolnie ssą pauke(oczywiscie to moje osobiste zdanie).
No pain No gain !