Witajcie Waćpanowie!
Na imię mam Piotrek, lat 26, obserwuję zacne to forum już od ładnych paru miechów. Do tej pory uważałem, że skoro siódemki żadnej nie posiadam, ani nawet w żadnym bandzie nie gram, to co ja dziad mogę się tu nawypowiadać. Poza tym pomimo, że już ładnych parę latek gram, ze wstydem stwierdzam, że jestem kompletnym laikiem szczególnie w kwestii nagrywania, mixowania i masteringu, więc wolałem wpierw coś nie coś tu poczytać, a z czasem zacząć się odzywać. Oczywiście szóstkie na stanie u mnie się znajdzie i to nawet taką ciekawostkie - Jebaneza RG 550 z przełomu lat 80' i 90' made in Japan. Z racji tego, że właśnie mam wracać do grania a i szóstkę tą nastrojoną mam już do dropped A (dość karkołomne, wiem, ale przy kilku dniach spędzonych na poszukiwaniu odpowiednich stringów udało się i nawet podobno to to gada, a band w którym mam grać do A właśnie się stroi) myślę, że pora już do Was tak na full dołączyć
Pozdro!
PS szczególne pozdro dla kolegi Lupusa, który pochodzi z tego samego miasta (no, powiedzmy, że miasta
) a i na jednym jam session już była okazja się zapoznać