Autor Wątek: NGD - RAN Crusher 7string Eye Poplar  (Przeczytany 58008 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
commelina - w otworach na pickupy zastosowałeś zasadę jedności miejsca/czasu/akcji :D Czy gryfowy będzie wystarczająco gyfowy a mostkowy wystarczająco mostkowy?:P
Mostowy będzie tak mostowy jak tylko może być a jego lokalizacja została przeze mnie obliczona w oparciu o sprawdzony w boju wzorzec, jakim jest dla mnie moje obecne wiosło. :P Lokalizacja pickupa neckowego również nie jest przypadkowa. Wjebałem go tam, gdzie było wolne miejsce, czyli dokładnie po środku pomiędzy końcem podstrunnicy a krawędzią ramki pickupa mostowego :P Chyba dość logiczne podejście? :D Sam jestem ciekaw co z tego zabrzmi(będę w końcu kostkować nad neckowym humbem). Większość wioseł z gryfem over24 ma humba i singla a wszystko jest bardzo mocno wysunięte do przodu. Ja podszedłem do tematu inaczej. Gryf względem dechy jest mocowany tak, jak przy 24 progach(bo do nich jestem przyzwyczajony), za to stopa gryfu jest dłuższa, kieszeń w korpusie sięga głębiej a dolne wcięcie również jest odpowiednio głębsze. Ale dobra, dość tego offtopu. Jak skończę budowę, to założę swój temat i tam napiszę więcej.

A właścicielowi tego zajebistego Rana szczerze gratuluję. Wszak sęki najpiękniejsze. :)
synkopy to guwno