Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1700575 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dysleksja, dysgrafia, dysortografia, dyskalkulia...

DYSMÓZGOWIE? :facepalm:

Macie koledzy najpewniej w przeglądarkach autokorektor (przynajmniej ja mam/miałem we wszystkich swoich - Explo, FFox, Opera, Chrome), więc skoro wam podkreśla na czerwono to znaczy że coś jest na rzeczy.\

A jeżeli nadal mimo tego piszecie na poziomie* wyjątkowo ułomnego gimnazjalisty, to przenieście się na forum dla wyjątkowo ułomnych gimnazjalistów.

*tzn. poziomie ortograficznym, bo nad gramatyczno-leksykalnym nawet nie ma sensu się zastanawiać. I nie piję do tego czy tamtego. Po prostu czasami warto uważać - chyba że się pisze na szybko z telefonu, to inna sprawa ;)

PS. Mnie wkurwiło moje drogie towarzystwo ubezpieczeniowe, bo okazało się naprawdę "drogim" i dzisiaj idę do konkurencji. Fuck yeah!
« Ostatnia zmiana: 13 Gru, 2011, 08:56:19 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.