Autor Wątek: Przesiadka na linuksa na stałe - jaki DAW?  (Przeczytany 12914 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
g-zs, nie ma tu nic do "uczciwości" porównywania. XP ma archaiczny, niewygodny interfejs i tyle.

No ale właśnie ma bardzo dużo. Windows XP ma 10 lat. Jak on ma inaczej wyglądac jak nie archaicznie skoro taki jest? W momencie w którym wyszedł wyglądał dosyć nowocześnie. A Twoja wypowiedź jest w tonie "XP jest chujowy bo go zrobili 10 lat temu i wygląda jak 10letni system, to ja wole nowego linuxa który wygląda jak nowy". Dlatego mówie - porównaj sobie w7 z linuxem z 2001 roku i wyjdzie Ci dokładnie to samo. Linuksy w 2001 wyglądały tak samo paskudnie. I dalej nie rozumiem kwestii niewygody interfejsu, zwłaszcza jak pisze to osoba (o ile dobrze zrozumiałem) która potrzebuje neta, pakietów biurowych, odtwarzaczy filmów i muzyki. Przecież tam wszystko jest, wszystko możesz mieć pod ręką, możesz go sobie spersonalizować juz w podstawowej wersji wyglądu i wszystko co musisz robić to kliknięcie dwuklikiem (a nawet jednoklikiem) myszy i tyle. Więc nie wiem o jakiej niewygodzie mówisz. Nie chcę wyjść na fanboja M$ bo dopiero w7 mnie mocniej urzekł, XPka nie lubiłem, (stąd moje kilkukrotne próby migracji na linuksa w trakcie posiadania XP) ale ten system jest obiektywnie prosty jak budowa cepa, poradzi sobie z nimi zarówno dziecko w wieku przedszkolnym jak i emeryt.
B ( o ) ( o ) B S