Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697776 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Wkurwiają mnie mądralińscy pouczający innych o ustępowaniu miejsca innym, nie ważne kto komu tę uwagę zwraca. Jeśli ktoś siedzi i nie ustępuje, choć zauważył potencjalną staruszkę (etc.), to znaczy, że ma jakiś powód ku temu i z obserwacji widzę, że bardzo rzadko jest to kwestia "niewychowania", pewnych rzeczy nie widać na pierwszy rzut oka (a czasem widać, np widywałem akcje, jak koledze z porażeniem mózgowym  pluły się jakieś święte krowy, którym "się należy", oczywiście bezwzględnie). A najgorzej jak się dołączy do tego ktoś młody pieprzący o jakiś "obowiązkach" - kurwa, o ile nie zajmujesz miejsca oznaczonego jako "dla starszych/kobiet w ciąży/rodziców z dziećmi" to jest kwestia tylko i wyłącznie uprzejmości i dobrej woli wobec innych - zgodnie z zasadą 'nie czyń drugiemu co tobie niemiłe', sam kiedyś możesz potrzebować usiąść. Albo jak z nie wiem jakiej racji zaczynają naskakiwać na rodziców danej osoby - to dopiero szczyt niewychowania!
« Ostatnia zmiana: 03 Lis, 2011, 13:40:40 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: