Autor Wątek: Ciekawostki "Dropsa" - Wujowe scherzo  (Przeczytany 27112 razy)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Dobra, moja kolej:
- Gdy miałem dwa lata złożyło mi się pod dupą drewniane składane krzesełko. Niefortunnie trzymałem palec prawej dłoni gdzieś w głębi jego bebechów. Zerwało mi praktycznie całe mięcho z ostatniego paliczka, na szczęście wszystko udało się przyszyć. Do dziś paznokieć na jednym palcu rośnie jakoś dziwnie, jakby cały czas był w dwóch miejscach pęknięty wzdłuż.
- Kilka albo kilkanaście razy zdarzyło mi się srać w miejscu publicznym i do tego nie przeznaczonym. Na trzeźwo także.
- Zbieram etykiety od browarów, chociaż wiele tego nie mam - raptem około sześciuset różnych (w tym 50 z ChRL :D);
- W piątej klasie podstawówki miałem średnią 5,3, w czwartej klasie liceum - 1,5
- Kiedyś miałem kudły długie do łokcia, później opierdoliłem się na łyso (pijacka fanaberia). Ale jako że włosy nie chuj i odrosną na pewno, znów są do cyca;
- Przeprowadzałem się w życiu hm, jedenaście razy;
- Potrafię nachlać się (chwilowo) jednym piwem, o ile wypiję ję w ~minutę :D
- Nigdy nic sobie nie złamałem;
- Nigdy nie robią mi się siniaki, nawet gdy dostałem kopa w mordę i śmietnikiem w plecy (ponoć leżałem wtedy nieprzytomny kilka ładnych minut);
- Misia pierwszy raz widziałem w zeszłym roku, Seksmisji do dziś nie obejrzałem :D
- Od urodzenia mieszkam nad morzem a nie umiem pływać. Kąpię się w morzu średnio raz na dwa, trzy lata;
- Pierwsza muzyka której zacząłem słuchać światomie to Queen - było to gdzieś w drugiej klasie podstawówki.
- Przez ostatnie pięć lat zarobiłem może osiemset złotych.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina