Chciałbym generalnie ogłosić że nowy design side'a był małym eksperymentem.Zdaję sobie sprawę z tego że wzmak zaczął wyglądać trochę jak radiomagnetofon

starałem się jednak tylko znaleźć złoty środek pomiędzy litą blachą na przodzie i jednocześnie widzialnym wnętrzem.
Pracujemy tutaj usilnie z harvem nad zmodyfikowaniem tegoż designu i na pewno nim ten się ukaże oficjalnie zostanie skonsultowany z co bardziej wybrednymi krytykami wyglądu wzmaka tak aby każdemu podobało się co najmniej bardzo.Kombinujemy na razie wzór w jakim będą dwa otwory z kratką
bo jak widać prostokąty nie są najlepsze.
Harv wpadł na pomysł okien w stylu zadrapań jak po pazurach np po 4ry po lewej i po prawej stronie i ew pod logiem.Temat jest szeroki jak rzeka.
Zdradzę jednak że w MK5 dolna część już na zawsze będzie z aluminium o naturalnym kolorze z fakturą poziomych rys (jest taki popularny wzór) z czarnymi literami i czarnymi lub chromowanymi gałkami.
Będzie tak z dwóch przyczyn. Po pierwsze rezygnacja z panelu (naklejki) po drugie z technologii jaką nadruk będzie nanoszony na aluminium. (nie ma białej farby).
Ostatecznie można będzie zrobić czarny z czerwonymi napisami ale na 100% pewny nie jestem jeszcze.
Pozdro wszystkim!
P.S. we wrześniu odsłona nowego modelu wzmaka brzmieniowo z całkiem innej bajki.
BASH seria ART model SELENE. Zapowiem jeszcze że w planach mam zrobienie kilku wzmaków między innymi ART ALLADIN. Cała seria będzie opierała się na praktycznie identycznym rozmieszczeniu wszystkich gałek i funkcji różnić je będzie jedynie brzmienie.
P.P.S Strona już prawie na ukończeniu. Kończę gromadzenie i pisanie materiałów i czekam na przejście do nowego dostawcy domeny.Jestem prawie pewien że 1wszego września strona ruszy.
Pozdro jeszcze raz!