jedno małe ale... ten KTM jest, wg. specyfikacji, na piastach Deore LX. bez mocowań do tarcz.
Turgon, czemu chcesz założyć szerszą kierownicę? tych >600 mm używa się głównie w dircie i "sportach grawitacyjnych"...
Nosz kurde, a nie chciałem ich zmieniać bo są naprawdę fajne - małe opory i wytrzymują wieczne "wskakiwanie" przy dużej prędkości na krawężniki
A co do kierownicy, to chciałbym zmienić, bo jak obserwuję to jak jeżdżę to wiecznie ściągam gripy na boki i po za tym, no chciałbym z tego konia roboczego do jeżdżenia (przebiegi miesięczne to tak koło 300-400km minimum) po drogach i górskich ścieżkach, zrobić też rower zjazdowy. No chyba, że wziąć nową ramę i zbudować coś sensum stricte do takiego zastosowania.
1nowyuzytkownik, sprawdziłem i rzeczywiście ma 58cm, natomiast co do grubości nie jestem w stanie zmierzyć, bo suwmiarka gdzieś zaginęła (muszę ją poszukać jeszcze wieczorem po włościach, bo teraz no nie widzę jej nigdzie...).
I wybaczcie ogromną obsuwę między postami, ostatnio nie bywałem zbyt długo na kompie