Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Turgon w 29 Gru, 2010, 15:59:16Cytat: wuj Batman w 29 Gru, 2010, 15:20:05Cytat: Aston w 29 Gru, 2010, 15:11:24Źle mi. Nie lubię czegoś takiego. W ogóle wybredny jestem, chociaż w zasadzie nie powinienem Stary - ale nie zgadzaj się na coś, co Tobie instynktownie nie pasuje. Później jest tylko gorzej.Aston, Bat ma stuprocentową rację Kurcze(ę ), męczyłem się z pewną sytuacją 2 niepotrzebne lata i mówię Wam, że nie warto się zmuszać - skończyło się i tak. Może ktoś to przeczyta i zyska rok, a może 10 lat i spędzi je na czymś pożyteczniejszym: wyjadaniu brudów z pępka albo pisaniu na sevenstringu, bo wszystko jest lepsze niż psychiczne katusze.
Cytat: wuj Batman w 29 Gru, 2010, 15:20:05Cytat: Aston w 29 Gru, 2010, 15:11:24Źle mi. Nie lubię czegoś takiego. W ogóle wybredny jestem, chociaż w zasadzie nie powinienem Stary - ale nie zgadzaj się na coś, co Tobie instynktownie nie pasuje. Później jest tylko gorzej.Aston, Bat ma stuprocentową rację
Cytat: Aston w 29 Gru, 2010, 15:11:24Źle mi. Nie lubię czegoś takiego. W ogóle wybredny jestem, chociaż w zasadzie nie powinienem Stary - ale nie zgadzaj się na coś, co Tobie instynktownie nie pasuje. Później jest tylko gorzej.
Źle mi. Nie lubię czegoś takiego. W ogóle wybredny jestem, chociaż w zasadzie nie powinienem