Autor Wątek: SIDEWINDER TRIPLE MK4+, Nowy update & próbki!  (Przeczytany 60542 razy)

D_Rivv

• Gość
Osobiście myślę że trochę was poniosło... .
W swoim wywodzie na temat tego że można sobie zrobić kustom nie miałem na myśli tego
że za dopłatą np 30zł będziesz miał inny front.
Jeśli sobie zarzyczysz frontu w plastrze miodu, to niestety ale będziesz musiał kupić cały arkusz takiej blachy (bo po co mi on?)
nie mówiąc już o tym że trzeba zapłacić więcej za wyginanie takiej blachy bo jest to dużo trudniejsze.
Generalnie sprawa wygląda tak że custom shop zwykle wiąże się raczej z czymś drogim i wyjątkowym.
Dla tego niezdziwcie się jeśli wymyślicie sobie coś a ja będę za to chciał np 1000zł ekstra bo (wybaczcie)
dokładać do tego nie będę. Wzmaki mają odpowiednią cenę ponieważ wszystkiego zamawia się w dużych ilościach.
Żeby zamówić fronty do seryjnego wzmaka wystarczy jeden telefon.
A tak muszę specjalnie jechać do gościa, wytłumaczyć mu o co chodzi, zrobić projekt, zapłacić mu więcej za niestandardową robotę itp itd.

Reasumuąc chodziło mi o to że wszystko jest do zrobienia ale niestety nie za darmo.
Sądząc natomiast po ilości pomysłów sugestji i maili, nie wszyscy sobie z tego zdają sprawę.
Piszę to tylko po to aby uniknąć w przyszłości waszych rozczarowań.
Liczy się czas bo jest najcenniejszy.
Pozdr

Dzięki za jasne przedstawienie sprawy. Mógłbyś zdradzić szczegóły co do designu ostatecznego? Będzie taki jak na fotkach, które dałeś, czy wymyśliłeś coś nowego? Pozdrawiam!